Tervetuloa Susirajan Punamustien kotisivuille!

Susirajan Punamustat ry on vuonna 2007 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on kehittää joensuulaista ja pohjoiskarjalaista jääkiekkofanikulttuuria. Toiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi yhdistys järjestää toimintaan oleellisesti kuuluvia fanimatkoja, tapahtumia ja muita tilaisuuksia. Lisäksi Punamustat tuo tunnelmaa, väriä ja ääntä niin koti- kuin vierasotteluihin.

Yhdistyksen toiminnan kulmakivi on tietysti ensikädessä jäsenet, kannattajat, yhteistyökumppanit sekä muut fanitoiminnan edistäjät. Kaikki jotka tuntevat Punamustansydämen sykkivän rinnassaan ovat tervetulleita mukaan!

Uutiset

Lauantaina 16.11. tarjolla SPM:n fanireissua Keuruulle! (05.11.2019)
MATKA PERUTTU liian vähäisen ilmoittautumismäärän takia! Susirajan Punamustat ry järjestää fanimatkan lauantaina 16.11.2019 Keuruulle Jokipoikien vieraspeliin KeuPaa..

Jäsenkortiit jaossa kotiavauksessa + fanimatka Iisalmeen ja kausikorttialennus (20.09.2019)
Nyt kannattaa pikaisesti liittyä Susirajan Punamustien jäseneksi, sillä sarja-avaus lähestyy ja jäsenkortit valmistellaan ensi viikolla ja ne voi noutaa lauantaina..

Lähde perjantaina 27.9.2019 mukaan SPM:n fanireissulle Iisalmeen Jokipoikien sarja-avaukseen! (17.09.2019)
Susirajan Punamustat ry järjestää fanimatkan perjantaina 27.9.2019 Iisalmeen Jokipoikien vieraspeliin IPK:ta vastaan. Matkan hinta on jäseniltä 10 euroa ja ei-jäseniltä..