Tervetuloa Susirajan Punamustien kotisivuille!

Susirajan Punamustat ry on vuonna 2007 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on kehittää joensuulaista ja pohjoiskarjalaista jääkiekkofanikulttuuria. Toiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi yhdistys järjestää toimintaan oleellisesti kuuluvia fanimatkoja, tapahtumia ja muita tilaisuuksia. Lisäksi Punamustat tuo tunnelmaa, väriä ja ääntä niin koti- kuin vierasotteluihin.

Yhdistyksen toiminnan kulmakivi on tietysti ensikädessä jäsenet, kannattajat, yhteistyökumppanit sekä muut fanitoiminnan edistäjät. Kaikki jotka tuntevat Punamustansydämen sykkivän rinnassaan ovat tervetulleita mukaan!

Uutiset

Kannattaja- ja fanitapahtuma lauantaina 28.1.2023 Kiekko-Pojat vs. HK Zemgale pelin yhteydessä (22.01.2023)
Susirajan Punamustat järjestää yhdessä Kiekko-Poikien kanssa Mehtimäen jäähallilla kaikkien lätkähenkisten sekä kannattajien yhteiset etkot sekä jatkot. Tervetuloa..

Susirajan Punamustien ja Jet Set Barin fanimatka Imatralle 3.12.2022 (03.11.2022)
Nyt olisi mahdollisuus lähteä Susirajan Punamustien ja matkaisäntä Jet Set Barin yhteistyössä järjestämälle fanimatkalle Imatralle lauantaina 3.12.2022, jossa Joensuun..

Mehtimäen jäähalli 40 vuotta - Jäähallin valmistuminen aloitti jääkiekkobuumin Joensuussa (14.10.2022)
Mehtimäen jäähallin valmistumisesta tulee tänä syksynä kuluneeksi 40 vuotta. Edessä oleva saneeraus tulee muuttamaan lähivuosina hallin lähes alkuperäisenä säilynyttä..